Handelsbetingelser

Booking

Der bookes værelser gennem vores booking system og betales forud gennem vores betalings system med Mobil pay online, kreditkort eller Dankort.

Der betales for den reserverede periode – også selvom hunden afhentes før tid. Priserne er pr. døgn plus et gebyr på 250 kr. pr. booking periode for indlevering og afhentning.

Særpriser:  Juledagene (23/12 til 26/12, beg. dage inkl.) + kr. 100,- pr. dag, pr. hund.  Nytårsaften 600 kr.

Indlevering og afhentning

Alle dage og weekender mellem kl. 11.00 – 11.30. I weekender bedes tiden overholdes, da Susen skal åbne butikken for Papegøjehotellet kl. 12.00 Vi har nogle gange mulighed for at være fleksible med tiderne, men kun efter forud indgået aftale. Det koster kr. 100,- i ”fleksibilitetsgebyr”, men husk: det er ikke altid, at vi kan hjælpe, hvis tiderne ikke passer jer så godt.

Aflysning

Der er ingen fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven.

Forsikring

Under opholdet er din hund udelukkende dækket af din egen forsikring og opholdet er på din egen regning og risiko. Hundens ophold på Næstved Hundesport Center er på ejerens eget ansvar, og vi er ikke erstatnings pligtige uanset hvad der sker, så hvis hunden bliver syg under opholdet, skal vi kunne tilkalde dyrlæge på ejerens regning. 

Vaccinationer

Alle hunde skal være vaccinerede med følgende tre vacciner: 

Nobivac DHP: Hundesyge/Hepatitis/Parvovirus – hvert 3. år.
Nobivac BbPi: Bordetella bronchoseptica/Parainfluenza – hvert år.

Nobivac L4: Leptospirose – hvert år.

Gyldig vaccinationsattest eller Titertest skal forevises ved ankomst. Hundens dyrlæge alene er ansvarlig for om din hund er sikret med gyldige vaccinationer. Din hunds DHP vaccine må ikke være ældre end 3 år under hele hundens ophold og din hunds skal være vaccineret mod kennelhoste (BbPi) mindst 3 uger før opholdet hos os og den må ikke være ældre end 1 år under opholdet. Hvis gyldig vaccination ikke kan forevises ved check in, så er vi nødsaget til at afvise den, da gyldig vaccine er lovkrav fra fødevarestyrelsen, og du vil ikke kunne få refunderet betalingen for opholdet. Har din hund Nobivac DHPPi, så er denne også gældende, men kun for et år.

Vi anbefaler at din hund behandles forebyggende mod lopper og flåter inden ankomst.

Vi passer ikke nedenstående hunde racer eller hunde, som viser aggressiv adfærd.

Staffordshire, bullterier, pocket bully, engelsk bulldog, amerikansk bully og english bulldog eller blandinger hvor disse indgår.

Vi forbeholder os retten til at afvise hunde, hvis man møder op med en aggressiv hund, en syg hund eller en tæve i løbetid

Vi tager ikke mod hunde, som er syge eller er i løbetid.

Vi forbeholder os ret til på hunde ejerens regning, at tilkalde dyrlæge, hvis hunden pludselig skulle vise sygdomstegn – eller kommer til skade under opholdet. Vi vil dog altid forsøge at kontakte dig først og aftale nærmere. Vi benytter Rude dyreklink. Ønskes anden dyrlæge, skal dette meddeles og ejer betaler for udkørsel eller kørsel dertil.

Hvis din hund pludselig bliver syg under opholdet, kan der blive opkrævet ekstra betalinger 150 kr. pr. dag for pleje og omsorg og hvis nødvendigt betaling til dyrelæge og medicin.

Vi forbeholder os retten til at ringe din hund hjem.

Hvis vi vurdere at hunden mistrives hos os, er aggressiv, bliver syg, kommer i løbetid eller bidrager til dårlig trivsel for hotellets andre gæster.

Du skal derfor altid have en “back up”, som vi kan ringe til, hvis du selv ikke kan hente hunden. 

Hvis vi er nødsaget til at ringe din hund hjem, så betaler du for de påbegyndte døgn, som din hund er hos os. Er vi derimod nød til at ringe din hund hjem pga løbetid, så hæfter du for hele den bookede periode.

Næstved hundesport Center´s værelser er tilpasset hunden/hundenes behov som beskrevet i Bekendtgørelse om erhvervsmæssig handel med og opdræt af hunde samt hundepensioner og hundeinternater på Miljø- og Fødevareministeriets hjemmeside: https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2018/132

Behandling af personlige data:

Personlig oplysninger gemmes i 5 år, hvorefter de slettes, med mindre ejer fortsat ønsker at være registreret til brug for fremtidige bookninger. https://nhsc.dk/privatlivspolitik/