Om NHSC

Jeg hedder Susen von Warburg, er 58 år gammel og har arbejdet med hunde i over 40 år.

Jeg udstiller hunde, træner hunde og har selv 10 stk. fantastiske englebørn. Jeg har studeret hundeadfærd og hundesprog, og har arbejdet med ulveadfærd i USA. Problemhunde er min force, da jeg har nemt ved at læse alle hunde, og jeg kommunikerer med hundene via deres egne dæmpede signaler.

Privat er mine hunde store molosser racer, men det betyder ikke, at jeg ikke er god til de små racer. En hund er en hund, uanset hvor stor eller hvor lille den er. Og for 40 år siden, startede jeg faktisk som opdrætter af Yorkshire terriers, i dansk kennelklub.

For mig er det meget vigtigt, at mine hotelgæster er glade og har det godt, og derfor bliver der taget individuelt hensyn til hver eneste hund, der er på ferie hos os. Er hunden bange for torden, eller bryder den sig ikke om at være ude i pensionen, så tager jeg den da selvfølgeligt med ind i mit hus.

Jeg ville ikke have ro i sindet, hvis jeg viste, at der sad en bange og ulykkelig hund på vores hotel. Og derfor kommer vores gæster også igen, for hundene elsker at være her. Mange af hotelgæsterne har aldrig før fået så meget motion, som de får på deres ferie her. Jeg tror på, at det er vigtigt for en hund at få brugt krop og sanser mest muligt, så de ikke har tid til at få hjemve.

Vi overholder selvfølgelig Miljø & Fødevarestyrelsen’s krav og retningslinjer for drift af hundepension og har også den lovpligtige hundeholder uddannelse, samt opdrætter uddannelsen og undertegnede er også uddannet veterinær sygeplejerske.

Vi sælger også hundefoder og lækre øko godbidder, øko læderhalsbånd, liner samt diverse tyggeting – som du kan købe i tidsrummet, når du afleverer og afhenter din hund i hundepensionen.

Susen von Warburg

Kontakt os

Ved at bruge denne formular accepterer du lagring og håndtering af dine data på dette websted