Fadder til en Papegøje

DKK150,00

Når du har betalt, modtager du en mail med en ordre bekræftelse med et downloader link til kontrakten. Du kan også se kontraktens betingelser og åbne den i en browser her. Udfyld den i en browser og derefter print den til en pdf og send den til info@nhsc.dk

Du vil efterfølgende hver måned modtage en mail med et betalings link, hvor du har mulighed for at betale med kreditkort, Wallet & Apple Pay eller Google Pay.

Kategori:

Beskrivelse

Bliv Fadder for en papegøje på Papegøjehotellet.

Det koster 150 kroner pr. måned at være fadder til én af vores papegøjer. Betaling foregår via et betalingslink, der fremsendes via e-mail

Din støtte går ubeskåret til dyrene; mad, dyrlæge, legetøj samt udvikling og forbedring af deres volierer og udendørs arealer.

Som fadder modtager du et fysisk årskort til besøgsgården ved dit første besøg her. Årskortet giver gratis adgang til 4 personer og giver adgang til hele besøgsgården på alle åbningsdage (hver lørdag-søndag kl. 12-15 samt skoleferier). Du vil modtage et nyt årskort hvert år, såfremt at du stadig er fadder til ét af vores dejlige dyr.

Tak fordi du støtter dyrene og hjælper os med at give dem et bedre liv!

Kontraktens indhold og betingelser ses af nedenstående:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fadder til en Papegøje”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.